Migdały BIO produkowane są z surowców najwyższej jakości.
Jest to produkt naturalny dla odżywiających się świadomie. Smaczna, zdrowa i chrupiąca przekąska dla osób dbających o linię. Idealny dodatek do potraw, ciast i deserów.
Migdały mają unikalny skład spośród orzechów. Są bogate w jednonienasycone kwasy tłuszczowe, korzystnie wpływające na tkankę mózgową oraz układ sercowo-naczyniowy. Zawierają duże ilości składników mineralnych i witamin. Są bogatym źródłem substancji odżywczych: nienasycone kwasy tłuszczowe, magnez, miedź, błonnik, tokoferole. Korzystnie wpływają na układ sercowo-naczyniowy, obniżają poziom cholesterolu, zwalczają wolne rodniki oraz zapobiegają tyciu.

Migdały pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych

  • Opakowanie woreczek foliowy
  • Produkt ekologiczny

Dostępne opakowania :

  • 100 g
  • 300 g